PREVIOUS EVENTS 

THESSALONIKI BOOK EXPO - BORN TO RUN 14/05/2016



BORN TO RUN - YOU CAN BE A WRITER
Δε χρειάζεται να μάθουμε στα παιδιά να τρέχουν.Το έχουν έμφυτο. Οι ενήλικες, δε χρειάζεται να κάνουν πολλά για να το θυμηθούν. Το αν το τρέξιμο εξέλιξε το ανθρώπινο είδος, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Σημασία έχει ότι μπορεί να αλλάξει την ίδια τη Φιλοσοφία της Ζωής μας επηρεάζοντας δραστικά την Καθημερινότητά μας.
Ομοίως και με το διάβασμα. Το ίδιο βιβλίο είναι διαφορετικό για τον κάθε αναγνώστη, αφού ο καθένας διαβάζοντας πλάθει τη δική του ιστορία.
Μπορούμε βέβαια όλοι να δοκιμάσουμε να γίνουμε ....συγγραφείς!!! Γράφοντας ο καθένας μας για την εμπειρία του στο τρέξιμο. Είτε μέσω race reports, είτε μέσω blog είτε σε τελική φάση μέσω ...βιβλίου.
Γιατί όλοι μπορούμε να είμαστε Δρομείς, Αναγνώστες και Συγγραφείς.
Ευχαριστίες στους Ανθρώπους της Key Books για τη μετάφραση στα ελληνικά του βιβλίου «BORN TO RUN» , τον Vavritsas Giorgos για τον συντονισμό της παρουσίασης του βιβλίου, τον Giannis Kourkourikis για την κατάθεση των εμπειριών του, τον Δρ. Γιώργο Γρούιο για την πολύτιμη επιστημονική γνώση και τεκμηρίωση και φυσικά όλα τα μέλη του Running Tribe γιατί ο καθένας συνεισφέρει από την πλευρά του στην Κοινότητα.



Share on Google Plus
    Blogger Comment