PREVIOUS EVENTS 

Συνέδριο & παράλληλες δράσεις εναλλακτικού τουρισμού 08.06.2019 - Xanthi 08.06.2019



Η TROPOS BRANDING (μέλος του The DKG Group ) στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ και στις ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στην Ξάνθη.
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», μαζί με τους συντελεστές του προγράμματος κατάρτισης στον εναλλακτικό τουρισμό διοργάνωσαν στην Ξάνθη ( Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου) ένα διεθνές επαγγελματικό συνέδριο με τίτλο «Ξάνθη: Εναλλακτικές Προοπτικές – από τις γαστρονομικές αναζητήσεις στη βιώσιμη και ηθική ανάπτυξη» και διαδραστική επίδειξη δράσεων πολιτισμικού τουρισμού και τουρισμού ευεξίας.
Η TROPOS BRANDING συμμετείχε μέσω του κ. Χρήστου Δ. Κατσάνου Christos D. Katsanos στο panel «Η φυλή της βραχυκέρατης αγελάδας: μετατρέποντας ένα απειλούμενο είδος σε εργαλείο marketing για τουριστική και κοινωνική ανάπτυξη».
Ο κύριος Κατσάνος παρουσίασε το θέμα «Η αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων ως εργαλείο Place Branding και την ανάδειξη της περιοχής της Ξάνθης σε γαστρονομικό προορισμό».
Η συντονίστρια του panel ήταν η κ. Τζίνα Βαρότση LoveForTravel  ενώ οι υπόλοιποι πανελίστες ήταν οι Νίκος Φωτιάδης Chef , @Pierre Raffard, Vasilis Evaggelidis



Share on Google Plus
    Blogger Comment