PREVIOUS EVENTS 

JUN 17 AGRIDIVERCLUSTER MEMBERS WEBINAR WEB




Πραγματοποίηση 2ης Συνεδρίας του 1ου Κύκλου Επιμόρφωσης

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:00, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, διαδικτυακά, η 2η συνεδρία του 1ου κύκλου κατάρτισης/επιμόρφωσης του AgriDiverCluster (https://agridivercluster.org/). Η δεύτερη διαδραστική συνεδρία είχε ως σκοπό την παρουσίαση επιλεγμένων - συναφών clusters του ελληνικού και του διεθνούς χώρου και των συνθηκών δράσης τους, στο πλαίσιο διερεύνησης προώθησης συνεργασίας αλλά και καλών πρακτικών ανάλογων clusters και συμμετείχαν τα μέλη του cluster.
Καλεσμένοι εισηγητές από επιτυχημένα clusters του εξωτερικού ήταν, οι εξής: Mr Jan Maarten de Vet, Ms. Veronika Müller, Ms. Linn Dybdahl και Mr. Marco Foschini. Από την Ελλάδα, οι καλεσμένοι εισηγητές, ήταν ο κος Νικόλαος Βογιατζής, ο κος Σταύρος Τζεδάκης, ο κος Αθανάσιος Ταμπαρόπουλος και ο κος Κωνσταντίνος Νίκου.
Επικείμενες συνεργασίες διαφαίνονται στον ορίζοντα και ήδη προγραμματίζονται νέες συναντήσεις με τους περισσότερους εκ των εισηγητών. Επιπλέον, αποτυπώθηκαν από τα μέλη του #AgriDiverCluster τα συμπεράσματα της συνάντησης καθώς και απόψεις τους σχετικά με τις μελλοντικές συνέργειες.
Η επόμενη συνεδρία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη 8 Ιουλίου.


Share on Google Plus
    Blogger Comment