PREVIOUS EVENTS 

Επίσκεψη Ρώσων & Αρμένιων Επιχειρηματιών στην Ελλάδα - 04-06/03/2020



ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ & ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αυτή την εβδομάδα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα μια αποστολή Επιχειρηματιών και Γεωπόνων απ τη Ρωσία και την Αρμενία. Το ταξίδι οργανώθηκε απ τον οργανισμό της GRODAN στη Ρωσία και αφορούσε τη γνωριμία με τη φιλοσοφία και προσέγγιση της επιχείρησής μας στον χώρο της Υδροπονίας, αυτό που ονομάζουμε IQ CROPS HYDROPONICS με έμφαση στο σύστημα Υδροπονικής Φράουλας FraoulaBest (Hydroponic Strawberry)t.
Από την πλευρά της IQ CROPS οι κκ Ευάγγελος Δρίμτζιας Evagelos Drimtzias και Χρήστος Δ. Κατσάνος Christos D. Katsanos, (συνιδρυτές & συνδιαχειριστές) ανέπτυξαν τους 5 πυλώνες της Υδροπονίας Ακριβείας που δεν είναι άλλοι από :
- Καλές υποδομές (αρδευτικό μηχάνημα, αρδευτικό σύστημα, κανάλια απορροής)
- Ειδικά Υποστρώματα Grodan ανά καλλιέργεια
- Συνταγές Θρέψης και Συμβουλές για κάθε στάδιο των καλλιεργειών
- Μετρητές παραγόντων ριζόσφαιρας (WCM, GroSens Multisensor System)
- End of life use των υποστρωμάτων ( τρόπος διαχείρισης τους με το πέρας της καλλιέργειας)
Η τελευταία μέρα αφορούσε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις Υδροπονικής Φράουλας της Tsachalos GREEN TRADE SA στην Ηλεία της Πελοποννήσου, όπου η φιλοξενία απ τους ανθρώπους της επιχείρησης ήταν υποδειγματική και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.
----------------------------------------------------
Hosting a delegation of growers & agronomists from #Russia 🇷🇺 & #Armenia 🇦🇲 organised by @Grodan Russia organization on IQ CROPS Hydroponics approach mainly on #Hydroponic 🍓 Strawberry system @FraoulaBest .
Warrm thanks to @XENIAPITA of @TSACHALOS for the hospitality
Share on Google Plus
    Blogger Comment