PREVIOUS EVENTS 

internet of Things Presentation - Ierapetra 25.10.2023

 


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ INTERNET OF THINGS ΑΠΟ ΤΗΝ IQ CROPS ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Οι πρώτες εγκαταστάσεις Ασύρματων Σταθμών βάσης, αισθητήρων και πρόσβαση δεδομένων μέσω cloud είναι γεγονός!!!
Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που έγινε απ τους ανθρώπους της IQ CROPS και της ARANET στις 25/10/2023 στην Ιεράπετρα, αρκετοί παραγωγοί έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον να εγκαταστήσουν αισθητήρες παρακολούθησης της καλλιέργειας με σκοπό σταδιακά να περάσουν σε μια ολοκληρωμένη σειρά αισθητήρων παρακολούθησης και διαχείρισης απ όλο το οικοσύστημα IoT της IQ CROPS σε συνεργασία με την ARANET.
Οι φωτογραφίες είναι από θερμοκήπιο του Μανώλη Πατεράκη, με πρώτους αισθητήρες αυτούς της παρακολούθησης της κατάστασης σε Υποστρώματα Υδροπονίας.


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ INTERNET OF THINGS ΑΠΟ ΤΗΝ IQ CROPS ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Οι πρώτες εγκαταστάσεις Ασύρματων Σταθμών βάσης, αισθητήρων και πρόσβαση δεδομένων μέσω cloud είναι γεγονός!!! Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που έγινε απ τους ανθρώπους της IQ CROPS και της ARANET στις 25/10/2023 στην Ιεράπετρα, αρκετοί παραγωγοί έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον να εγκαταστήσουν αισθητήρες παρακολούθησης της καλλιέργειας με σκοπό σταδιακά να περάσουν σε μια ολοκληρωμένη σειρά αισθητήρων παρακολούθησης και διαχείρισης απ όλο το οικοσύστημα IoT της IQ CROPS σε συνεργασία με την ARANET. Οι φωτογραφίες είναι από θερμοκήπιο του Μανώλη Πατεράκη Manos Paterakhs, με πρώτους αισθητήρες αυτούς της παρακολούθησης της κατάστασης σε Υποστρώματα Υδροπονίας.
Share on Google Plus
    Blogger Comment