PREVIOUS EVENTS 

GSG MASTERCLASS - “Creating impact for a sustainable future” - 1 & 2.11.2023

 



ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ICL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο όμιλος επιχειρήσεων του ICL GROUP αποτελεί έναν απ τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως στους κλάδους της Θρέψης των Φυτών και της γονιμότητας των εδαφών με θετική επίδραση σε πολλούς τομείς της ευζωίας των κοινωνιών.
H ICL Growing Solutions, το τμήμα δηλαδή του ICL GROUP που ασχολείται με τη Γεωργία, εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει κάνει την επίσημη παρουσία του στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου.
Με επικεφαλής τον κ. Σπύρο Παλαιοχωρινό Spyros Palaiochorinos, ένα έμπειρο στέλεχος της αγοράς, έχει κάνει τα πρώτα βήματα οργάνωσης του δικτύου παροχής αξίας.
Το νέο πρόσωπο της ICL έγινε επίσημα γνωστό μέσω της ICL Growing Solutions Greece με μια πρωτοπορία για τα ελληνικά δεδομένα. Δηλαδή με τη συλλογική συμμετοχή επιχειρήσεων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα και Κύπρο σε μια καινοτομική διήμερη δράση στη Θεσσαλονίκη,
ενός MASTERCLASS με τίτλο “Creating impact for a sustainable future ”.
Οι εργασίες του MASTERCLASS έγιναν στους σύγχρονους και φιλόξενους χώρους του Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος - ΣΒΕ
27 στελέχη από 7 εταιρείες εργάστηκαν όλοι μαζί στην κατανόηση του περιβάλλοντος που έχει ήδη διαμορφωθεί στο κλάδο της Γεωργίας σε παγκόσμιο αλλά και τοπικό επίπεδο, αλλά και στη σύνδεση της υγείας του εδάφους με την υγεία των φυτών και την υγεία του ανθρώπου, ως καταναλωτή τροφής που παράγεται από αγροτικά συστήματα.
Στελέχη εμπορικών και τεχνικών τμημάτων της ELTON Agro, της Agrimore S.A., της NitroFarm ΑΕ, της Agrohellas Α.Ε., της Biosolids και της Premier Shukuroglou απ την Κύπρο εμβάθυναν στις νέες τεχνολογίες των προϊόντων της ICL καθώς και τις καινοτόμες χρήσεις τους όπως για παράδειγμα το προιόν PeKacid που είναι το μοναδικό προϊόν στον κόσμο «οξύ σε στερεή μορφή, και που εκτός της θρέψης μπορεί να οξινίσει τόσο το νερό άρδευσης όσο και το θρεπτικό διάλυμα».
Στελέχη της ICL από το Ισραήλ, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία μοιράστηκαν εμπειρίες και καλές πρακτικές από εφαρμογές προϊόντων της ICL σε αγροτικά οικοσυστήματα της Μεσογείου παρόμοια της Ελλάδας και της Κύπρου.
Στα αξιοσημείωτα ήταν και η εισήγηση στελεχών της TROPOS BRANDING πάνω στον μοντέρνο τρόπο πωλήσεων μέσω της CORPORATE TV, ενός μοναδικού εργαλείου Πωλήσεων/Marketing και Branding προσαρμοσμένο στην υβριδική εποχή που ζούμε.
Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι απ την οργάνωση και εκτέλεση του MASTERCLASS ενώ ο Σπύρος Παλαιοχωρινός, αφού ευχαρίστησε τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά, ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους στη Θεσσαλονίκη στην έκθεση της AGROTICA στα τέλη του Γενάρη του 2024.
Share on Google Plus
    Blogger Comment